BLIKINZAMELING ACTIE VOOR: CLINICLOWNS & KIKA.

PAUL PEEMAN INITIATIEFNEMER VAN DE BLIKINZAMELINGSACTIE VOOR CLINICLOWNS & KIKA HOUD ZICH AL GERUIME TIJD BEZIG MET OUDE METALEN BIJ HET REST AFVAL  HET AFVAL DIE U PER SLOT VAN REKENING MOET BETALEN.

Iedere maand gooit een Nederlander gemiddeld veertien kilo blik in de vuilnisbak. Dat is jammer want dat blik is nog prima te recyclen. Gooi dat blik daarom niet zomaar bij het restafval maar spaar het op voor CliniClowns & Kika en doe er je jaarlijkse gemeentelijke afvalbelasting voordeel mee.

Paul Peeman is dan ook met zijn team vrijwilligers, diverse familie blikinzamelpunten in Bergen op Zoom aan het opstarten.

U en uw familie, buren, vrienden en kennissen hebben minder afval dus zullen die meer plek over hebben in hun afvalcontainer. Dat betekend op jaarbasis, minder afval dus minder ledigingen en dus minder gemeentelijke belastingen hoeven te betalen. Profiteer van dat belastingvoordeel en sluit je met u familie bij ons aan. >Lees verder hoe u zich kunt aansluiten voor deze blik- inzamelingsactie.

U heeft er een voordeel mee, maar tevens steunt u hiermee onbewust twee goede doelen. CliniClowns die de zieke kinderen opvrolijken in de toch al moeilijke periode van hun leven, en Kika die de onderzoeken naar kinderkanker financiert tevens de behandelingen van deze vreselijke ziekte doen te verbeteren.

Als u zich heeft aangemeld bij initiatiefnemer Paul Peeman als aangesloten blikverzamelpunt gaat u twee soorten blik opsparen aluminium en ijzer u krijgt van ons een magneet plak deze aan het metaal kunt u dit in de zak van het ijzer doen, plak dit niet aan het metaal kunt u dit in de zak voor het aluminium doen.

Wat mag er allemaal bij aluminium? Alles wat van metaal is en niet plakt aan een magneet zoals:

Drankblikjes, potdeksels, cupjes van kattenvoer, cupjes van waxinelichtjes, cupjes leverpastei aluminiumfolie, deodorantbus, etc.

Wat mag er allemaal bij ijzer? Alles wat van metaal is en plakt aan een magneet zoals:

Conservenblikken, honden en kattenvoerblikken, siroopblikken

LET OP! DIT GAAT NIET NAAR DE VUILVERBRANDING MAAR RECHTSTREEKS NAAR DE METAALVERWERKER.

Wij vragen u nadrukkelijk alle metalen conserven blikken ”SCHOON EN LEEG” aan te bieden!! door middel van om te spoelen, dat alle ETENSRESTEN EN DRANKRESTEN eruit zijn!! dit i.v.m. stankoverlast bij de verwerker van deze metalen. 

Geef dit ook door aan uw familie, buren, vrienden, en of kennissen die voor u inzamelen, dat werkt voor u als blik inzamelpunt veel praktischer, prettiger en hygiënischer.