Arbeidstarief fietsboerke.nl

Alle reparaties zowel mobiel als zijnde op onze vast servicepunt bij karwei Bergen op Zoom, Realiseren wij een uurtarief van € 42,50 met een (minimumtarief van € 7,10) exclusief de kosten van de benodigde onderdelen.

Wij werken volgens de werkplaatstijdentabel van de Bovag. Voor het vervangen van fietsbanden gelden vaste de/montage tarieven.

De/montageprijzen zijn exclusief levering van binnen en/of buitenbanden en verwijderingsbijdrage.
Fiets met een:Remnaaf of uitvalnaven zoals hybride, ATB of raceStaal frame
Met trommelrem of Rollerbrakes
Aluminium frame
Met trommelrem of rollerbrakes
SpartaMet
Saxonette
Voorwiel€ 13,05.€ 13,05.€ 13,05.€ 13,05.
Achterwiel€ 13,05.€ 13,05.€ 17,95€ 32,95

Alleen voor tandems, driewielers, bakfietsen, kinder- en mammafietsen, handbikes, duofietsen, alsmede het dé- en monteren van kinderzitjes en/of fietstassen of manden wordt de extra benodigde arbeidstijd in rekening gebracht.

Let op! fietsboerke.nl uw online mobiele fietsenmaker monteert geen banden op e-bikes hiervoor hebben wij geen diagnose apparatuur in de servicewagen voor bij.

Tarieven zijn:

  • Indicatief,
  • Inclusief BTW,
  • Exclusief voorrijkosten van € 2,50 binnen een straal van 10 km daarbuiten realiseren wij een kilometertarief van €0,22 per km.

fietsboerke.nl monteert voornamelijk Dutch Perfect fietsbanden maar kunnen ook de volgende merken fietsbanden monteren zoals Schwalbe, CST, Continental of Michelin.