Het begin van de mobile koffie donatie bar is gerealiseerd door Mobiele hydrauliek, Oud-Gastel klik op het logo en zie de foto’s

De staalconstructie van deze wagen is gerealiseerd door 3e jaars studenten van het markiezaatcollege, onder leiding van docent Leo Stigter afdeling constructie bankwerken. Klik op de foto en zie hoe het is geworden is, tevens kunt u ook de krantenverslagen lezen.

De staalconstructie die door deze studenten is gemaakt is gecoat door Cobla Coating Systems te Oudenbosch voor meer als de helft gesponsord voor dit goeden doelenproject klik op het logo en zie hoe het is geworden.

Cobla Coating Systems heeft ook het chassis, wat is gemaakt door Mobile Hydrauliek gestraald. Waarna het door Verzinkerij West Brabant kosteloos voor dit goede doelenproject thermisch is verzonken. Hierna is het chassis verder behandeld door Cobla Coating Systems doormiddel van poedercoating. Klik op de logo’s om te zien hoe het geworden is.

De reminrichting van het onderstel van deze wagen wordt door aanhangwagen west Brabant in orde gemaakt, dat deze volgen de eisen van de Nederlandse wetgeving voldoen.

De dieselgenerator die gebruikt gaat worden als noodstroomvoorziening voor deze koffiedonatiebar wordt technisch in orde gemaakt door 3e jaars studenten onder leiding van docent Joost Brand van afdeling bedrijfs/diesel motorvoertuigen.

De panelen voor dit koffie donatie initiatief en de zonnepanelen voor op het dak van de koffiedonatiebar zijn voor een gedeelte gesponsord door Wolvega Panelen te Wolvega.

Bij mijn designpartner JDSign Productions in Zevenbergen worden de panelen erop gemonteerd waarna hij door Vincent Verhoeven wordt gewrapt. Hierna kunnen de zonnepanelen erop de koffiemachines en de tv schermen erin waarna wij hem op het onderstel kunnen monteren wat nu bij onze accupartner Accucentrale Delta te Bergen op Zoom staat.

De accu’s, lader en omvormer zijn geleverd door Delta accu te Bergen op Zoom die de zonnepanelen van Wolvega panelen kosteloos gaan aansluiten voor dit koffiedonatie initiatief voor Cliniclowns en Kika