• Het kan iedereen wel eens gebeuren na een late dienst je kettingslot van je fiets, brommer, scooter of motorfiets wilt halen en je sleutel breekt af, je collega’s zijn al weg en er is niemand in de omtrek die je kan helpen, dan heb je een probleem het is 3 uur in de ochtend en je wil naar bed
    Geen nood! fietsboerke is 24/7 bereikbaar om u in zulke gevallen te helpen. Mail of bel ons en we sturen een monteur naar u toe Deze monteur zal dan het slot voor u open slijpen.

Wij realiseren een tarief van € 25,00 om u fiets van slot te halen. Tevens berekenen wij € 15,00 voorrij kosten binnen een straal van 10 km daarbuiten realiseren wij een een extra tarief van € 0,50 per km.

Voor het open slijpen van het slot hebben wij voor gemotoriseerde voertuigen zoals Brom/snorfiets, scooter, Spartamet/saxonette, motorfiets een geldig  rij en kentekenbewijs nodig, voor alle niet gemotoriseerde voertuigen zoals een fiets, elektrische-fiets, bakfiets hebben wij aan een geldige ID kaart of rijbewijs genoeg hier wordt een foto van gemaakt dit om ons bedrijf te vrijwaren.