Het kan iedereen wel eens gebeuren,  je wil slot van je fiets, brommer, scooter of motorfiets halen en je sleutel breekt af of je ben je sleutel kwijt. Geen nood! Via de onlineservice van fietsboerke.nl kunt u 24/7 online een slot open maakverzoek indienen om u fiets, brommer, scooter of motorfiets van het slot te halen. Bel ons of stuur een whatsapp naar telefoonnummer +316 305 74 208 en we sturen een monteur naar u toe. 

Wij realiseren een tarief van € 25,00 om u fiets van slot te halen. Dit is exclusief ander slot en voorrij kosten, binnen een straal van 10 km realiseren wij een voorrij tarief van € 5,00.

Voor het open slijpen van sloten voor gemotoriseerde voertuigen zoals Brom/snorfiets, scooter, Spartamet/saxonette, motorfiets vragen wij u een geldig  rij en kentekenbewijs te tonen, voor alle niet gemotoriseerde voertuigen zoals een fiets, elektrische-fiets, bakfiets hebben wij aan een geldige ID kaart of rijbewijs genoeg hier wordt een foto van gemaakt, dit om ons bedrijf te kunnen vrijwaren van verdere rechtsvervolging.