t’ fietsboerke,

Ik  zal mij even aan u voorstellen, mijn naam is Paul Peeman, 48 jaar 36 jaar ervaring in de fietsenbranche als monteur/rijwielhersteller vanaf 2001 ben ik directeur/eigenaar van Fietsboerke.nl H.O.D.N. Fiets Service Nederland. Verkoop van opgeknapte fietsen,  Ik sta sinds 2014 geregistreerd bij het merkenbureau merkrecht onder het merk B.S.E. Bicycle Service Europe. deze merknaam komt u tegen op al onze opgeknapte fietsen die worden doorverkocht aan rijwielzaken, bij Karwei boz en op de website bij fietsboerke.nl

Wat het fietsboerke nog meer doet?

      • Gebruikte fietsen reviseren voor bedrijven en particulieren
      • Onderhoud en reparaties aan de fiets op locatie bij u thuis, school of werk
      • Servicepunt bij Karwei Bergen op Zoom op afspraak

Hoe fietsboerke is ontstaan,

De naam fietsboerke is ontstaan in mijn jeugdjaren,Het is begonnen toen mijn fiets kapot was m’n pa had geen tijd maar hij moest gemaakt worden. Ik ben toen zelf maar gaan prutsen aan de fiets dat ging niet zo makkelijk dan ik had gedacht, totdat mijn opa kwam die hielp mij mijn fiets weer terug in elkaar zetten de interesse was gelegd bij Paul Peeman want telkens als er wat met mijn fiets aan de hand was probeerde ik hem zelf te maken lukte het niet zoals ik wilde belde ik mijn opa of mijn oom wel even op waren die niet thuis ging ik naar een fietsenmaker in Rucphen Cees van Gastel, daar haalde ik oude fietsen op die hij weggooide en maakte ik van twee fietsen een fiets die liet ik toen zien aan Cees van Gastel ik was toen 11 jaar.

Ik ben hem toen gaan helpen elke zaterdag ik vond dat leuk en de interesse was gewekt aan beide kanten ik heb in mijn jeugdjaren het vak fietsenmaker van hem geleerd op het laatst ging ik in de schuur van mijn ouderlijk huis fietsen opknappen die ik dan verkocht via, via toen had ik al snel de bijnaam fietsboerke ik had altijd wel een fiets die ik had opgeknapt, een kennis van mijn ouders daar die zoon van was met het vak uitdeuken en spuiten bezig hij en ik zaten voor het examen jaar. Hij voor schilder/spuittechniek en ik voor de mechanische technieken hij heeft toen 2 frames gespoten voor een goed eindcijfer te halen, dat is hem goed gelukt ik bouwde deze frames op waardoor wij beiden een goed eindcijfer behaalden en hadden hij en ik een z.g.a.n.fiets ik was toen 15 jaar. het was een hobby tot 2001 toen werd het een bedrijf, en is fietsboerke is een geregistreerde handelsonderneming die handelt onder de naam Fiets Service Nederland, die fietsen reviseer en verkoop aan diverse rijwielzaken in Nederland.

Fietsenmaker begint actie tegen slechte fietsen 9 december 2013 SBS6 Hart van Nederlanddownload