Ik  zal mij even aan u voorstellen, mijn naam is Paul Peeman, 49 jaar, gehuwd, 3 gezonde dochters en ben vanaf 2001 ondernemer in de fietsenbranche, sinds 2006 vrijwillige ambassadeur/initiatiefnemer eigen acties voor Cliniclowns en KiKa, zoals reparaties van fietsen, metaalinzameling en sinds februari 2019 de bouw van een koffiedonatiebar hier kan ieder koffie/thee, cappuccino, chocomel, slush puppy en/of ijskoffie benuttigen 25% van de opbrengst is ten bate voor doelen in de zorg, Cliniclowns, Kika & Kwf zijn er daar een van. Lees verder over de andere doelen in de zorg die ik wil steunen, en waarom.

Het verhaal wat hierachter zit begon in 2003, ik leverde toen opgeknapte fietsen aan rijwielshop Den-haag Centraal station waar ik toen in contact kwam met Sigurd Nesheim een medewerker/rijwielhersteller van deze rijwielshop naar mate ik daar meerdere keren kwam zijn wij met elkaar bevriend geraakt kwamen bij elkaar over de vloer, leerde zijn zoontje Sven Nesheim van 9 kennen dit manneke was ernstig ziek, met zijn 7 jaar werd er kanker geconstateerd de grootse nachtmerrie van iedere ouder.

Sven Nesheim 1-4-1993 12-8-2005

Ziekenhuis in en ziekenhuis uit was het gevolg de enne chemo naar de andere chemokuur kreeg dat manneke te verwerken, regelmatig ben ik met mijn gezin op bezoek geweest in het Sophia kinderziekenhuis bij kleine Swen een keer dat ik daar alleen op bezoek was kwamen ook de CliniClowns op visite die lieten de kleine Sven even de realiteit vergetende en lieten hem even lachen, dat heeft mij wel zo aangegrepen en dacht toen aan mijn kinders thuis wat zijn wij dan maar gelukkig dit wil je absoluut niet meemaken, daarom ben ik hier wat voor gaan doen, eerst doneerde ik geld naar Cliniclowns,  nu heb ik een blijvende metaalinzamelingsactie voor CliniClowns en KiKa www.metaalinzameling.nl

Ik heb in 2018 metaalinzameling.nl opgericht met als doel oude metalen op te halen voor Cliniclowns & KiKa. hiervan wordt de opbrengst van het oud ijzer gedoneerd aan Cliniclowns en KiKa de opbrengst van de andere metalen zoals aluminium, zink, koper en lood dat word geïnvesteerd in metalen kokers wat nodig is voor de bouw van een onbemande mobiele koffiedonatiebar ander project voor Cliniclowns & Kika.

De onbemande mobiele koffiedonatiebar een soort van starbuck op wielen, wordt gerealiseerd door het markizaatcollege te Bergen op Zoom in een leer project m’n eigen spaargeld investeer ik in 6 koffiemachines die hiervoor nodig zijn.

Ronduit geweldig wordt er gezegd door Sigurd Nesheim vader van Sven” links op de foto, ik krijg er mijn zoontje niet meer mee terug maar hij helpt wel een ander die het nodig heeft chapeau.