Paul Peeman de fiets-apk keurmeester van SBS6 Hart van Nederland

Het is inmiddels normaal en verplicht om ieder jaar je auto te laten keuren zodat je veilig de weg op kunt. Maar voor fietsen is dit niet vanzelfsprekend. En dat terwijl veel tweewielers lang niet aan alle veiligheidseisen voldoen.

Fietsenmaker Paul Peeman uit Bergen op Zoom vindt dit levensgevaarlijk en daarom heeft hij besloten alle middelbare scholen in die plaats een bezoekje te brengen voor een grondige fietskeuring. ‘klik hier” voor uitzending SBS6 Hart van Nederland en zie wat hij bedoel.

Veiligheid staat bij zijn bedrijf hoog in het vaandel.  Zijn moto is dan ook ”wij maken u fiets veilig of wij maken hem niet” Wacht niet totdat je er mee verongelukt, voorkomen is beter dan genezen,want een paar voortanden kosten al snel € 2.000,- een Fiets-APK daar in tegen kost maar € 15,- koppel daar een onderhoudsbeurt van € 35,- aan vast, dan krijgt u 10% korting op de benodigde onderdelen en ben je tussen de € 50,- en 150,- klaar, en neem je hiermee weer veilig deel aan het verkeer.

Wij komen in de volgende gemeentes:

Bergen op Zoom, Tholen, Woensdrecht, Roosendaal, Steenbergen, Moerdijk, Halderberge, Rucphen, Zundert, Etten-leur Breda, Oosterhout en Werkendam.

Wij bieden naast de fiets-APK ook onderhoudsbeurten voor uw fiets aan.

Een onderhoudsbeurt brengt uw fiets weer in top conditie en bestaat uit:

bouten en moeren controleren

wielen opspannen en richten

versnelling controleren en afstellen

banden controleren en op juiste spanning brengen

remmen en kabels smeren en afstellen

balhoofdstel afstellen

trapas en crankstel controleren en afstellen

ketting opspannen en smeren

alle draaiende en scharnierende delen van olie en of vet voorzien

verlichting in orde maken

Omdat we u niet altijd telefonisch te woord kunnen staan, hebben we liever dat u online een fiets-apk of reparatie opdracht indient. Hiermee wordt u sneller geholpen.