Het begin van de mobile koffie donatie bar is gerealiseerd door Mobiele hydrauliek, Oud-Gastel klik op het logo en zie de foto’s

De staalconstructie van deze wagen is gerealiseerd door 3e jaars studenten van het markiezaatcollege, onder leiding van docent Leo Stigter afdeling constructie bankwerken. Klik op de foto en zie hoe het is geworden is, tevens kunt u ook de krantenverslagen lezen.

De staalconstructie die door deze studenten is gemaakt is gecoat door Cobla Coating Systems te Oudenbosch voor meer als de helft gesponsord voor dit goeden doelenproject klik op het logo en zie hoe het is geworden.

Cobla Coating Systems heeft ook het chassis, wat is gemaakt door Mobile Hydrauliek gestraald. Waarna het door Verzinkerij West Brabant kosteloos voor dit goede doelenproject thermisch is verzonken. Hierna is het chassis verder behandeld door Cobla Coating Systems doormiddel van poedercoating. Klik op de logo’s om te zien hoe het geworden is.

De reminrichting van het onderstel van deze wagen wordt door aanhangwagen west Brabant in orde gemaakt, dat deze volgen de eisen van de Nederlandse wetgeving voldoen.

De panelen voor dit koffie donatie initiatief en de zonnepanelen voor op het dak van de koffiedonatiebar zijn voor een gedeelte gesponsord door Wolvega Panelen te Wolvega.

De verdere opbouw van deze multifunctionele indirecte donatie verkoopwagen oftewel koffiedonatiebar schenk, ga ik verder realiseren met Robert Steur directeur/eigenaar van Steur aannemingen B.V. te Oudenbosch.

Waarna deze multifunctionele indirecte donatie verkoopwagen door mijn designpartner Vincent van der hoeven directeur/eigenaar van JDSign Productions B.V. te Zevenbergen zal worden gewrapt.

De accu’s, lader en omvormer zijn geleverd door Delta accu te Bergen op Zoom die de zonnepanelen van Wolvega panelen kosteloos gaan aansluiten voor dit koffiedonatie initiatief voor Cliniclowns en Kika