Initiatiefnemer
Paul Peeman

Mijn naam is Paul Peeman 50 jaar, 22 jaar voormalig beroepschauffeur in loondienst en vanaf 2001 ook eigen ondernemer ben in de fietsenbranche. Tevens ambassadeur van Cliniclowns & Kika en eigenaar van 2 food & Coffeebar trailers met als handelsnaam kdb-schenk.

De eerste trailer die ik aan het bouwen ben doe ik samen met 2 zakenpartners, dit word een compacte en multifunctionele food/coffeebar verkooptrailer en kan zowel ingezet worden voor Bedrijfsfeesten, evenementen en festivals. Aan deze multifunctionele food/coffeebar verkoop trailer is straks te verkrijgen

koffie, thee, chocomelk, ijskoffie

Broodje rookworst met zuurkool,

Broodje bal

 

25% van de opbrengst uit de kdb-schenkwagens is ten bate voor onderstaande zorgdoelen!

Waarom ik dit doe.

Dat zal ik u vertellen, Ik ben een persoon die van 165 kilo afkom jarenlang ben ik internationaal beroepschauffeur geweest en gemiddeld 90 tot 115 werkuren per week maakte waardoor ik ben gaan groeien. Het gevolg hiervan was dat ik 2 x een hartinfarct 2 x een herseninfarct heb gehad, ik een halsslagader operatie moest ondergaan en er 2 stents in mijn hart zijn geplaatst, door dit gewicht ik een veel te hoge bloeddruk had, daarbij komt dat zwaar suikerpatiënt was ik nierproblemen had en vocht vast hield en hiermee last van mijn gewrichten kreeg ook lagen mijn bloedwaardes veel te laag, waardoor ik 32 pillen per dag moest slikken hierdoor ik een maagverkleining moest ondergaan.

Mijn gezondheid is dan wel verbeterd en slik ik van de 32 pillen nog maar 13 pillen per dag maar door deze medisch geschiedenis ben ik 80 tot 100% afgekeurd, en nu voor doelen in de zorg mijn eigen 20% vrijwillig inzet, als mijn gezondheid het toelaat ten minste, ik moet mij eigen tenslotte bezig houden dan maar op deze manier, vandaar dat wij 2 koffiewagens aan het bouwen zijn en daarmee 25% van de opbrengst van deze wagens aan doelen in de zorg willen doneren. Ik Paul Peeman was een wandelende tijdbom zie foto van toen samen met Sigurd Nesheim de vader van Sven en van 18 maanden later, het scheelt maar een beetje, maar net 80 kilo.

foto van toen

foto van nu