De eerste Koffiedonatiewagen die ik, Paul Peeman aan het bouwen ben,

is voor doelen in de zorg zoals: Cliniclowns, Kika & Kwf .

Het onderstel is klaar de rem inrichting is afgesteld door Aanhanger West Brabant waarna ik hem na dat ik hem heb laten aanpassen op het kenteken van compressorwagen naar plateauwagen bij het RDW,

Hem verder kan opbouwen zoals het accupakket erin die opgeladen worden door zonnepanelen, 2 watertanks erin die voor de koffie en sanitair bedoeld zijn, zoals spoelbak met warm en koud stromend water als dat is aangesloten kan het frame erop, de lcd schermen en de koffiemachines erin, met de lcd schermen laten we zien wat deze doelgroepen doen voor deze patiënten. Het frame wat gemaakt is door 3e jaars studenten van het Markiezaatcollege afdeling constructie bankwerken onder leiding van Leo Stichter,

Hiermee kan ik de verdere opbouw van het frame afwerken zoals een meterkast erin monopan panelen/zonnepanelen van Wolvega Panelen erop aansluiten en proefdraaien maar voor Cliniclowns Kika En KWF als de kinderziektes eruit zijn wordt deze wagen helemaal gratis gewrapt door JD SIGN Productions te Zevenbergen. Ik ben dan ook heel erg blij met ondernemers en vrijwilligers die het hart op de goede plaats hebben zitten waaronder JD Sign Productions, verzinkerij West Brabant, Web master te huur die gratis een nieuwe website heeft ontwikkeld voor deze doelgroepen, het Markiezaat college en andere bedrijven die mij aardig wat korting hebben gegund voor dit kofffiedonatiebar project. Ik hou u op de hoogte over het verdere verloop van deze eerste koffieaanhangwagen.

25% van deze koffieaanhangwagen is ten bate voor Clinlclowns Kika en KWF, zodat ieder doel even veel heeft. Tevens wordt dit notarieel vastgelegd.

Op de foto’s ziet u ook een marktwagen, dit wordt mijn tweede koffieaanhangwagen waar ik mij zelf met vrijwilligers voor ga inzetten.
Alleen is deze wagen voor andere doelen in de zorg die ook wel geld voor onderzoek kunnen gebruiken.

Waarom ik dit doe.

Dat zal ik u vertellen, Ik ben een persoon die van 165 kilo afkom ik heb 2 x een hartinfarct gehad 2 x een herseninfarct gehad een halsslagader operatie ondergaan er zijn 2 stents in mijn hart geplaatst veel te hoge bloeddruk ik was zwaar suikerpatiënt ik had nierproblemen en hielt vocht vast in de benen, last van mijn gewrichten maar ook lagen mijn bloedwaardes veel te laag, ik slikte 32 pillen per dag, als ik deze pillen niet had gehad, dan was ik er allang niet meer geweest ik heb op 24 april 2018 een maagverkleining ondergaan door Dr. van het Hof te Bergen op Zoom

 

Welke doelen/stichtingen ik hiermee wil gaan steunen, dat zijn onder andere:

Diabetisch stichting

Nederlandse Hartstichting

Hersen stichting

Nier stichting

Maag, darm en lever stichting

Obesitas stichting

Spieren voor spieren

Reuma stichting

Ms Stichting

Dystrofie stichting

25% van de opbrengst van deze wagen zal verdeeld worden over deze doelgroepen zodat iedere stichting evenveel heeft. Dit wordt ook notarieel vastgelegd.