Initiatiefnemer
Paul Peeman

Mijn naam is Paul Peeman 50 jaar ambassadeur van Cliniclowns & Kika en eigenaar van 2 food & Coffeebar trailers met als handelsnaam kdb-schenk.

De eerste trailer die ik aan het bouwen ben word een compacte en multifunctionele food/coffeebar verkooptrailer en kan zowel ingezet worden voor Bedrijfsfeesten, evenementen en festivals aan deze multifunctionele food/coffeebar verkoop trailer is te verkrijgen

koffie,

ijskoffie

slushpuppie

Broodje rookworst met zuurkool,

Broodje hamburger met ui,

Broodje bal en of erwtensoep.

Het frame en chassis zijn klaar waardoor ik de verdere opbouw kan laten realiseren.

De verdere opbouw van deze wagen, doe ik samen met aannemingspartner Steur Oudenbosch, zodra deze klaar is gaat deze wagen naar mijn designpartner in Zevenbergen waar deze helemaal word gewrapt om van deze wagen een echte eyecatcher te maken, meerdere foto’s volgen.

 

De bouw van deze marktwagen wordt ook ingericht als een mobile koffiedonatiebar maar voor andere doelen in de zorg. ook hier is 25% voor doelen in de zorg gereserveerd. Uiteindelijk brengt dit voor alle doelgroepen in de zorg meer op, dan de oud-metaalprijs van de metaalboer.

Ik heb zelf al € 21.275 aan spaargeld in dit zorgdoelenproject gestoken zoals aankoop 8 koffiemachines 2 sluchpuppiemachines, 2 koelvitrines, 8 lcd schermen, panelen en zonnepanelen, accupakket voor deze koffiedonatiebar € 1.068 is wat ik heb opgehaald aan oude metalen en wat is geschonken aan Cliniclowns & Kika.

Maar om dit koffiedonatieproject verder af te bouwen is er geld nodig, ik financier deze koffiedonatiebars momenteel van mijn eigen spaargeld en dat is bijna op, ik heb geen banklening of subsidies hiervoor. Omdat ik geen subsidie ontvang, red ik het niet meer alleen. Ik heb financiële sponsoren nodig, hulp van het bedrijfsleven en van donateurs, die dit zorgdoelenproject willen ondersteunen.

Bedrijven die door middel van hun bedrijfsreclame op de website vermeld willen staan of door beeldreclame vermelding op de lcd schermen, die aan de koffiedonatiebars hangen.

Waarom ik dit doe.

Dat zal ik u vertellen, Ik ben een persoon die van 165 kilo afkom jarenlang ben ik internationaal  beroepschauffeur geweest waardoor ik ben gaan groeien met het gevolg hiervan 2 x een hartinfarct 2 x een herseninfarct waardoor ik een halsslagader operatie moest ondergaan, er zijn 2 stents in mijn hart geplaatst veel te hoge bloeddruk ik was zwaar suikerpatiënt ik had nierproblemen en hielt vocht vast in de benen, last van mijn gewrichten maar ook lagen mijn bloedwaardes veel te laag Hierdoor ben ik op 24 april 2018 geopereerd aan een maagverkleining nu na 17 maanden later ben ik 80 nu kilo kwijt.

 

Welke doelen/stichtingen ik hiermee wil gaan steunen, dat zijn onder andere: