Hoe het begon

Ik zal mij eerst eens aan u voortellen, ik ben Paul Peeman 49 jaar initiatiefnemer goede doelenacties. Getrouwd en vader van (gelukkig) drie gezonde meiden in de leeftijd van 26, 24 en 16 jaar.

Ik ben een persoon die het lot van het zoontje van een collega rijwielhersteller tevens vriend erg heeft aangegrepen. Sven toen 9 jaar lag meer in het ziekenhuis dan dat hij thuis was. Sven was ongeneeslijk ziek de ene chemokuur naar de andere chemokuur kreeg die jongen toegediend, ook de CliniClowns kwamen bij Sven op bezoek lachen, gieren en brullen was het resultaat ze lieten kleine Sven even de dingen vergeten in de toch al moeilijke periode van zijn jonge leven. Sven is helaas maar 11 jaar geworden.

Toen ik in 2013 op de radio hoorde over de rode neuzen rally van CliniClowns iedereen die een rode auto had kon mee doen met deze rally, bedacht ik mij geen moment, want ik had toen een rode bedrijfswagen en ben toen gelijk gaan bellen voor deelname.

Ik ben in april 2018 begonnen om metaal in te gaan zamelen voor CliniClowns, eind april is daar Kika bij gekomen,

Oud-ijzer werd er altijd wel ingezameld voor CliniClowns alleen wilde ik meer opbrengst van het oud-ijzer voor cliniclowns & Kika realiseren, dan alleen maar wat oud-ijzer van fietsen, ik wil een leuk bedrag kunnen schenken, aan Cliniclowns & Kika via de krant, mond tot mond reclame en via Facebook heb ik tot nu toe al een leuk bedrag kunnen schenken aan deze doelen. Maar alleen moet dit vele malen sneller en makkelijker kunnen.

Daar heb ik samen met mijn design-partner Vincent van der Hoeven en mijn ICT-partner Jeroen de Rooij een project voor bedacht, dit project wordt in een leerproces samen gesteld door het Markizaat College te Bergen op Zoom die dit project willen ondersteunen.

Voor dat dit project helemaal klaar is, willen ik proberen hier meer aandacht aan te genereren door middel SBS6 HvN uit te gaan nodigen op deze school zodat heel Nederland weet dat er via deze weg wordt gedoneerd. hiervan wordt iedereen blij.