Hoe het begon

Ik zal mij eerst eens aan u voortellen, ik ben Paul Peeman 48 jaar ondernemer in de rijwielbranche en de oud metaalbranche, getrouwd en vader van (gelukkig) drie gezonde meiden in de leeftijd van 26, 24 en 16 jaar.

Ik ben een persoon die het lot van het zoontje van een collega rijwielhersteller tevens vriend erg heeft aangegrepen. Sven toen 9 jaar lag meer in het ziekenhuis dan dat hij thuis was. Sven was ongeneeslijk ziek de ene chemokuur naar de andere chemokuur kreeg die jongen toegediend, ook de CliniClowns kwamen bij Sven op bezoek lachen, gieren en brullen was het resultaat ze lieten kleine Sven even de dingen vergeten in de toch al moeilijke periode van zijn jonge leven. Sven is helaas maar 11 jaar geworden.

Toen ik in 2013 op de radio hoorde over de rode neuzen rally van CliniClowns iedereen die een rode auto had kon mee doen met deze rally, bedacht ik mij geen moment, want ik had toen een rode bedrijfswagen en ben toen gelijk gaan bellen voor deelname. Zie uitzending SBS 6 Hart van Nederland wat voor bedrijfswagen ik toen had.

Nu vijf jaar later zet ik mij voor de 2e maal in voor een eigen actie voor CliniClowns en wel om blik in te zamelen en hiermee verzamelpunten te creëren bij particulieren, scholen en bedrijven waar ik en mijn personeel het gaan ophalen, verwerken en wegbrengen naar de Koninklijke Hoogovens te IJmuiden, de opbrengst minus de kosten wordt het restant verdeeld onder CliniClowns en Kika.