DAN WIL JE WAT TERUGDOEN VOOR DE ZORGDOELEN EN DAN JATTEN ZE JE SPULLEN UIT JE GARAGE!!!

Nadat de diefstal van de koffiemachines via Omroep Brabant online is gezet, is dit diefstal bericht voor zorgdoelen massaal gedeeld door vertegenwoordigers van, van Zelst uit Nederland, één uur nadat dit bericht was verspreid door Omroep Brabant werd ik al gebeld door Tjeerd Verbeke Manager commercie en marketing bij Van Zelst uit Eindhoven die zij tegen mij dat ze mij aan andere koffiemachines gingen helpen, ik kon dit absoluut niet geloven en vooral omdat ik de volgende dag door Mischa Zwaan van Selecta Nederland werd gebeld dat ze mij gratis aan 5 bonenmachines gingen helpen, ik dacht dat ik helemaal gek werd, vol ongeloof vroeg ik of ik hier wel even een bevestigingsmail van kon krijgen, en vroeg aan Mischa ik weet niet, maar weet jij wel wat dat kost? hij schiet in de lach hij zij tegen mij gun mij de tijd, maar wij gaan jou helpen aan 5 machines.