Mobiel servicepunt van fietsboerke.nl

fietsboerke.nl heeft een samenwerkingsverband aangegaan met Dhr. E van Vliet Directeur en grondeigenaar van de Karwei bouwmarkt vestigingen Bergen op Zoom een vast en mobiel service uitrijpunt te beginnen.

Mobiele Service van fietsboerke.nl

”Lekke band” het overkomt iedereen weleens en vaak op die momenten dat je het niet verwacht, juist nu u de fiets niet kunt missen of weg kunt brengen!

Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
Fietsboerke.nl is de mobiele fietsenmaker die op afspraak het voor je deur wel fixen kan. Van Maandag t/m Vrijdag van 18:00 t/m 21:00 uur

De mobiele service van fietsboerke.nl is enkel en alleen bedoeld voor fietsbanden en overige snelle reparaties zoals remmen, verlichting en onderhoudsbeurten. Standaard hebben wij dan ook bij ons: buitenbanden, binnenbanden, rem/versnellingskabels, koplampen, achterlichten, zadels, pedalen, bellen, sloten, kettingen, remblokjes en diverse andere onderdelen.

Duur?

Fietsboerke.nl is qua arbeidstarief goedkoper dan een reguliere fietsenmaker met een groot pand en personeel. doordat wij onze auto kosten tot een minimum kunnen beperken, (onze wagen rijd op LPG) en wij ons alleen richten op noodreparaties fietsbanden, versnellingen, remmen, verlichting en onderhoudsbeurten zijn wij in staat goedkoper te zijn dan onze collega fietsenmakers.

Mobiel servicepunt

Karwei Bouwmarkt

Adres: Drebbelstraat 42

Postcode: 4622 RC

Plaats: Bergen op Zoom

Phone; +31 (0)6 305 74 208