PRIVACY BELEID

Fietsboerke.nl die H.O.D.N Fiets Service Nederland en Peeman metaalinzameling  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de reparatieopdrachten of oud metaalopdrachten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Fietsboerke.nl die H.O.D.N Fiets Service Nederland en Peeman metaalinzameling zal dan ook uw persoonlijke gegevens nooit en ten nimmer aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw reparatieopdracht ofwel metaalinzamelingopdracht van ons bedrijf.

Fiets Service Nederland en Peeman metaalinzameling gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
  • Als u een reparatieopdracht plaatst, hebben we uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres, om de mobiele fietsreparatie te kunnen uit te voeren en u van het verloop daarvan telefonisch of per email op de hoogte te kunnen houden.
  • Ook als u een oud metaalopdracht plaatst voor Cliniclowns en Kika, hebben wij uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres nodig om het ophalen van u oude metalen te kunnen uitvoeren en u van het verloop daarvan telefonisch of per email op de hoogte te kunnen houden.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze site voorwaarden voldoen niet te publiceren.
Fietsboerke.nl verkoopt uw gegevens niet

Fietsboerke.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opdracht. Onze vrijwilligers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Fietsboerke.nl, dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)6 305 74 208 of een mailtje sturen naar info@fietsboerke.nl . Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.